TEATAR

Prvu pozorišnu ulogu dobila je već na prvoj godini studija u predstavi Cipele od kengurove kože, Irene Ristić, na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Tokom studija igrala je i u predstavama Klin, Radoslava Milenkovića, (BDP) i Smrt Uroša Petog, Mire Erceg (CZKD). Nakon diplomiranja na Fakultetu Dramskih Umetnosti u Beogradu prvu ulogu je odigrala u Ateljeu 212 u predstavi Kaput mrtvog čoveka, Đorđa Marijanovića. Predstava je dobila nagradu u Sloveniji.

Igrala je uloge na scenama gotovo svih beogradskih pozorišta.

Stalni član ansambla Pozorišta na Terazijama od 2006. godine.

ZONA ZAMFIROVA

2013.

Pozorište na Terazijama

reditelj Kokan Mladenović, koreograf Mojica Horvat

Junaci Zone Zamfirove, dela Stevana Sremca, i njihovi međusobni odnosi izvedeni su na scenu upravo na način koji podrazumeva stil pozorišta kao što je mjuzikl! Predstava u kojoj ćete uživati od početka do kraja.

BUĐENJE

2010.

Godina: 2010 Pozorište na Terazijama

autor Michelle Merola

Priča predstave govori o nedostatku istine i potrebi za istinom. Beg iz laži i lagodnosti virtualnog prostora, oličenog u sajber inteligenciji nije motivisan logičkim razmisljanjem junaka. Predstava Budjenje je priča o motivaciji koja se krije u potrebi dubokog nezadovoljstva. U osećanju koje dolazi iz stomaka…

KABARE

2007.

Pozorište na Terazijama

reditelj Chat Walker

Kabare kao način života, ivica između sreće i nesreće, radosti i tuge, ljubavi i mržnje, ivica po kojoj treba vrlo hrabro i pažljivo koračati. Pored sjajnog teksta i muzike, režiser predstave Chat Walker izdvaja izvanredne glumce među kojima je i Ana Maljević koja je tumačila lik frojlan Kost, žene ovog ili onog vremena.

CHICAGO

2006.

Pozorište na Terazijama

reditelj Kokan Mladenović, koreograf Mojica Horvat

Cikago Mjuzikl u režiji Kokana Mladenovića i koreografiji Mojce Horvat. Spada u red najizvođenijih predstava na Brodveju. Anu Maljević možemo videti u dve zanimljive uloge: ulogu Ejmi, tango igračice koja je ubila muža i ulogu Kiti ma da se nosiš, žene koja nasleđuje Velmu i Roksi.

KAPUT MRTVOG ČOVEKA

Atelje 212

reditelj Đorđe Marijanović

U beogradskom pozorištu Atelje 212 ostvarila je glavnu ulogu u predstavi reditelja Đorđa Marijanovića Kaput mrtvog čoveka. Predstava je osvojila nagradu na festivalu u Sloveniji.

SMRT UROŠA PETOG

reditelj Mira Erceg

U Beogradu u Centru za kulturnu dekontaminaciju, ostvarila je dve uloge u predstavi o srpskoj dinastiji Nemanjića. Pored vrsnih glumaca miodraga Krivokapića i Slobodana Beštića, Ana Maljević je tumačila lik kraljice Roksande i princeze Jelisavete. Predstava je te godine igrana i na Bitef festivalu.